Copyright Kiropraktor Brumunddal as

"En Morgendagens Klinikk"

KIROPRAKTOR BRUMUNDDAL

Brugata 6, 2380 Brumunddal

Tastevalg 1

KIROPRAKTOR ELVERUM

Elvarheimgata 14, 2408 Elverum

Tastevalg 2

Brumunddal

Online Booking

Elverum

Online Booking

KIROPRAKTOR MOELV

Storgata 104, 2390 Moelv

Tastevalg 3

Ring 625 40004

DIN PLAGE

Kan vi hjelpe deg..

HVORDAN HJELPER VI DEG

Hos oss kan du forvente deg..

VI JOBBER SAMMEN

Vår kompetanse er din trygghet

INFORMASJON

Priser, når du ringer oss, annet

KIROPRAKTOR LØTEN

Meierivegen 7, 2340 Løten

Tastevalg 4

NY KLINIKK ÅPNER

FAG


Kiropraktorene hos Kiropraktor Brumunddal, Kiropraktor Elverum og Kiropraktor Moelv jobber ut fra en felles faglig plattform.


Vi følger de tradisjonelle retningene i faget, hvor vi lar ¨kiropraktikk være kiropraktikk¨. Dvs at vi ikke bruker terapeutiske metoder, men trekker et klart grensesnitt på hva faget kiropraktikk inneholder og omhandler.


Vår faglige plattform er basert på Gonsteads Systematiske Metode. Denne metoden omfatter å systematisk undersøke pasienten kiropraktisk, for å kunne spesifikt justere ledd. Spesifikk korrigering av ledd har navnet å justere, og er noe helt annet enn manipulasjon.


Mange tenker nok at kiropraktikk bare er å ¨knekke litt¨, men vi vet at det er et ¨pinlig nøye stykke arbeid¨; hvor nøyaktighet, forståelse og tilgang på gode metoder, er blandt forutsetningene som må komme sammen for å kunne gi pasienten gode behandlingsresultater.


Vår oppfatning er at ¨en kiropraktor skal være en kiropraktor¨ og at det er viktig at det klare grensesnittet for hva faget kiropraktikk inneholder trekkes opp, slik at vi i fremtiden vet klart hvilken behandling en kiropraktor utfører.

SAMDRIFTEN


Kiropraktor Brumunddal, Kiropraktor Elverum og Kiropraktor Moelv driver samdrift.


Dette betyr at kiropraktorene fungerer som et team både på klinikken og på tvers av klinikkene. Vi møtes regelmessig på fagmøter i klinikkene, og har mulighet for å kunne samarbeide daglig pga felles IKT-systemer.


Våre sekretærer jobber i et koordinert opplegg på tvers av klinikkene, med felles sentralbord og IKT-systemer for booking og administrasjon.


Vi samarbeider alle om å utvikle oss faglig sammen og mener dette gir det beste utgangspunkt for å kunne gi pasientene kiropraktikk på høyt nivå. Det er jevnlig kontakt med internasjonale kiropraktiske fagmiljøer innenfor den faglige plattform som vi arbeider på i våre klinikker.


Avansert datateknologi er forutsetningen for å kunne drifte klinikkene.

Kiropraktor Brumunddal, Kiropraktor Elverum og Kiropraktor Moelv ligger helt i forkant på dette området i et samarbeid med leverandører fra flere land.


Begge klinikkene er utstyrt med topp moderne røntgenavdelinger for kiropraktisk virksomhet, og har felles IKT servere.